SUGGESTIES VAN DE WEEK

Zacht gegaarde gamba’s met beukenzwammen, knoflookolie, Chorizo en platte peterselie

Ribstuk van rosé kalf in paneersel van ham, primeurgroenten in cocotte,

rode wijnsaus en gratinaardappel

Saltimbocca van kalfsvlees, salie, beenham, half-oude kaas, jus met Marsala en limoen, rauwe salade met courgettes en verse pasta

Gebakken skrei op z’n vel met grondwitloof, mosterdsaus en peterseliaardappel

Brusselse garnaalkroketten met gefruite peterselie en citroen

Vol-au-Vent ”deluxe”: zwartpoot kip, kalfstong, balletjes, gebakken zwezerik, Parijse champignons, voorgebakken verse friet (2de keer thuis af te bakken)


KREEFT

Gebakken kreeft met Vandouvan en basilicum, gesmolten boter, verse pasta met parmezaan (volledige kreeft)

Tajine van kreeft, groenten, rode curry, kokosmelk en rijst met jonge ui (1/2 kreeft per persoon) 


VERSE PASTA

Verse pasta met asperges, Breydelham, tomaat en Parmezaan

Huisbereide lasagne “klassiek” geserveerd met stokbrood


VEGETARISCHE PASTA

Tagliatelle met groene kruiden, witte asperges, beukenzwam, gekonfijte tomaat en Flandrien kaas


KINDERGERECHTEN

Vol-au-Vent met kalfsballetjes en verse friet

Verse pasta met gebakken scampi’s, kruidenroom en Parmezaan


NAGERECHTEN

Bavarois van witte chocolade, mousse van donkere chocolade en passie-mango gelei

Fruits de Mer


vanaf 2 pers / 2 dagen op voorhand bestellen pp 55.00


½ kreeft, 2 soorten oesters, 2 langoustines pp, krabpoten, grijze garnalen, gamba’s, scampi’s, kreukeltjes, palourdes, wulken…

Menu 3 gangen   € 35,00


Noors kussentje van gerookte zalm
met witte asperges, grijze garnaal, hoeve-ei en coulis van waterkers uit Lauw

#

Gebakken skrei
met grondwitloof, mosterdsaus en peterselieaardappel

#

Bavarois van witte chocolade,
mousse van donkere chocolade en passie-mango gelei

AFHAALGERECHTEN

26, 27 & 28 FEBRUARI

Volg ons op Facebook en ontdek onze wekelijkse afhaalmenu.


19,00



25,00



23,00




25,00



2st.: 14,00


23,00






46,00



29,00





18,00


14,00




18,00





15,00


15,00




8,00


19,00


25,00


23,00


25,00


2st.: 14,00

23,00




46,00


29,00




18,00

14,00



18,00




15,00

15,00



8,00

BESTELLEN

Minstens 1 dag op voorhand

AFHAALMOMENTEN

> Vrijdag 17u tot 19u.

> Zaterdag 17u tot 19u.

> Zondag 11u tot 14u.

Betaling: bancontact of contant - gepast aub

Hasseltsesteenweg 599

B-3700 Tongeren (Overrepen)

+32 (0)12 215 294

info@bistrobelix.be

Volg ons op Facebook

Volg ons op Facebook

Afhaalmomenten:

> Vrijdag 17u tot 19u.
> Zaterdag 17u tot 19u.

> Zondag 11u tot 14u.

Cookie- en privacybeleid  //  design by Magix.be

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK